Motorola MC9190-Z

Motorola MC9190-Z

Motorola MC9190-Z

Tổng quan

Để có thể đưa sản phẩm của bạn tiếp cận được khách hàng và thu được nhiều lợi nhuận hơn nữa thì bạn cần phải biết bạn đang sở hữu những gì và tìm những thứ này ở đâu. Dù là trên ga bốc dỡ hàng hóa hay trong nhà kho thì đầu đọc RFID cầm tay MC9190-Z được thiết kế để giúp công việc này được tiến hành nhanh hơn và dễ dàng hơn

Máy kiểm kho MC9190-Z mang lại hiệu suất cao, là bộ đầu đọc RFID cầm tay có độ bền cao nhằm mục tiêu để sử dụng các ứng dụng và môi trường đòi hỏi khắt khe. Được thiết kế dùng trong các ứng dụng đọc RFID ở khoảng cách vừa và xa, máy kiểm kho MC9190-Z cung cấp dòng sản phẩm đọc FFID loại tốt nhất với độ chính xác trong một thiết bị đầu đọc RFID tích hợp với thiết bị mã vạch. Kết cấu bền giúp thiết bị này vượt trội trong hầu như bất kỳ môi trường, trong nhà hoặc ngoài trời.

Máy kiểm kho MC9190-Z nằm trong danh mục đầu tư lớn của Motorola về các đầu đọc RFID cố định, cầm tay và không tay cầm được sử dụng ngày càng nhiều và đa dạng trong các ứng dụng, ngành nghề và nhiều quốc gia. Các giải pháp RFID chúng tôi cung cấp giúp khách hàng đơn giản hóa quá trình lắp đặt, giảm chi phí và tối đa hóa lợi nhuận từ vốn đầu tư.

 

Thông số kỹ thuật

Multi-modal data capture
Integrated RFID and bar code data capture in one rugged device gives you lower total cost of ownership.

Greater efficiency
Accurate, long-range RFID performance allows more accurate inventory-count operations to better manage on-the-floor, back-room and distribution inventory. So you can reduce out-of-stock and excess inventory carrying costs.

Rugged design
The MC9190-Z can withstand a six-foot (1.8-meter) drop to concrete, 2,000 one-meter tumbles and has an IP64 sealing to help ensure reliable operation in spite of everyday drops, bumps and exposure to dust and liquids. It's built to work hard, even in your toughest environment.

Superior ergonomic design
The most ergonomic RFID handheld reader in its class, the MC9190-Z is easy to handle, so staff can use the product longer with less fatigue. That means more frequent and more productive cycle-counting and data-capture takes.

Readable in virtually any environment
The MC9190-Z features a large 3.7" VGA colored touch-screen with reduced glare for easier use indoors and outdoors.

Government Grade Encrypted Wireless Security
The MC9190-Z delivers wired-line grade security without impacting wireless performance. It features native FIPS 140-2 Level 1 certification, support for all the latest encryption and authentication protocols, and compatibility with Motorola's Mobile Security Suite for device-level protection and compatibility with Motorola's Mobile Virtual Private Networks (MVPNs). Common access card (CAC) capability lets you use optional accessories to support authentication for government applications.

Tải brochures
Bạn phải đăng nhập mới được download

 • SCSC
  Phu Thai
 • donuts
  Fujisu
  DAFC
 • vnuni
  guardian
  domino piza
 • Avery
  Starcafe
  Viettel
  TSUCHIYA TSCO
 • Emec
 • paris
  cinebox
 • VFS
  Burgurking
  popeyes
  aeon
  Phacmarcy
ASSET TRACKING
INVENTORY CONTROL
MOBILITY SOLUTION
WIRELESS INFRASTRATURE

Phòng Kinh Doanh


hong_nhung@radiantglobal.com.vn

0903 803810 (Ms Nhung)

   

Phòng Kỹ Thuật

nhut@radiantglobal.com.vn

0948 899939 (Mr Nhựt)

   

Chăm Sóc Khách Hàng

tridc@radiantglobal.com.vn

0968 996900 (Mr Trí)